Az ÉlményParkról

Mindenek előtt érdemes pár szót ejtenem azokról, akiket ti az Égnek neveztek. Alapvetően nagy a fogalomzavar, ahol a sokféle lény azonos fogalmak alatt akár teljesen mást érthet. Amikor ti az angyalokról beszéltek, feltételezhetően azokról a szellemi lényekről van szó, akik a Lélek hordozói. Ám ők feltételezéseim szerint ugyanúgy viszonyulnak hozzánk, mint mi hozzájuk. Azaz csak hisznek abban, hogy létezik a Külvilág, de biztosat senki sem tud. Nagy a valószínűsége annak, hogy az ő megvilágosodásélményük egyenlő a mi egyéni tudatunkkal, mint ahogy ami miért a kollektív tudattal (tudattalannal) történő egyesülés. Folyamatosan változtatom a tudatpozíciómat, bejártam a mélytransz tarományt és elmondhatom, hogy jártam az igazi angyalok világának határán. Ami a mi értelmezésünkben az őrület határán túl létezik. Oda csak olyan menjen, aki bizots abban, hogy vissza is tudja hozni a tudatát.

Amikor imát küldesz az angyalokhoz, az technikailag olyan, mint egy kérés vagy megrendelés, amire olyan lények fognak érkezni, akik megfelelnek a szolgálati útnak, ha szabad így fogalmaznom. Azaz nem az angyalok jönnek, hanem olyan idegen lények, akik az angyalok képviselőinek tartják magukat. Körülbelül olyan, mintha megjelennél egy idegen bolygón, ahol a csapatodból a pap foglalkozna ezekkel az ügyekkel, hisz ő a szakember és isten szolgája. A fogalomzavar itt az angyal, a felettes én és a segítő hármasa körül tobzódik, amit fűszerez a megszálló és a többszörös személyiség. Nem könnyű ebben a helyzetben kiigazodni, ugyanis ezt befolyáolja az aktuális tudatszint és az időrések. Ugyanis a mi folyamatos idővonalunk a magasabb dimenziók felől közel sem olyan folyamatos, mint amilyennek itt látszik. Én a HDD olvasófejéhez hasonlítom, ami összevissza ugrál a merevlemezen az adatokért, amik a monitorodon mégis összeüggően jelennek meg. Az időrések pedig mindig kaput nyitnak valahova, ahol a mi nézőpontunkból ezek a lények váltogatják egymást. Ám mivel alapvetően egy hangon szólnak, sokan egy lénynek is hiszik őket.

Ebben a kusza helyzetben több kísérlet is történt a dolgok rendezésére, ám azt jó tudni, hogy rajtunk kívül senkinek sincs logikai alapú rációja. Azaz a te nézőpontodból ezek a lények tök hülyék és cserébe ők is így látnak minket. Nagyon nehéz velük az értelmes kommunikáció, mert alig értenek minket és így van ez fordítva is. Az ő kommunikációjuk alapvetően képi és érzelmi, a miénk verbális és gondolati. A mi szemünkben ezek a lények olyanok, mint a gyerekek és fordítva is így van, mi az ő gyerekeikre hasonlítunk. Amikor mi a profitért tönkretesszük a saját bolygónkat, hogy aztán más bolygók felé lássuk a megoldást, azt ők egészen pontosan gyermekinek látják és higgyétek el, fordítva is hasonló benyomásokat szereztem velük kapcsolatban. Olyannal például, hogy szakértelem, nem találkoztam és ez azért izgalmas, mert leborultok előttük, ők pedig itt beavatkoznak. Amikor szembesültem ezekkel a problémákkal, két újabb is hozzájuk jött. Az egyik, hogy jelentős érdekellentét áll fönn a megoldás és a Földet uraló csoportok között, akik engem egy senkinek tartanak (akit bármikor akár terroristának is nyilváníthatnak). A másik, hogy bár hozzátok képes fényévekkel jobban értem őket és ők engem, még így is csak 40%-on vagyunk, ami nem sok.

A helyzetem ráadásul nagyon egyedi, ugyanis most nem részletezett okok miatt a múltban ért engem pár súlyos fejsérülés, ami miatt olyan spirituális mutáció ért, minek következtében az egyéni tudatommal egészen a 42. dimenzióig emelkedtem. Minden sérülés után sikerült úgy újrarendeznem a tudatomat, hogy az eredmény jobb lett, mint volt, azaz sokkal értelmesebb lettem. Ennek nagy hasznát vette a világ, mert a mi gondolkodásunk kiválóan alkalmas problémamegoldásra és az volt sok. A közel 20 év alatt szinte csak ilyesmikkel foglalkoztam, ám vissza kellett térnem, mert a fentebb említett "angyalok" megszegték a megállapodást. Mint később kiderült, náluk egy megállapodás nem kötelez senkit semmire, ezért felfüggetsztettem az ottani munkát és visszatértem, hogy helyreállítsam a magam körüli világot. Ugyanis ehhez szükséges a nagy nyugalom (bevétel nélkül csináltam ezt végig, magam sem tudom hogy), egy normális világ körülöttem (ettől jelentősen távolodunk) és a 3D folyamatos idővonala (amit meg akarnak szüntetni, ti világvégének ismeritek). Teljesen egyértelmű, hogy a visszatérésemet (amit akár alászállásnak is nevezhetnék) nem bízhatom ezekre, így megszületett az ÉlményPark, mint az ezt támogató független spirituális platform. Azért neveztem el így, mert ez fejezi ki leginkább a fizikai világ lényegét. Amúgy lefelé jövet minden dimenzióban telepítettem egy ilyen 3D-s környezetet, ezért változatlan külvilág mellett vertikálisan és horizontálisan is képes vagyok a tudatommal mozogni.

Mivel egyedül voltam egy kapacitásaimat lényegesen meghaladó feladatra, az informatikai gondolkodáshoz nyúltam, ezért a spirituális lények nehezen értenek. Ám a sok új feladat egy integrált világirányítási rendszert eredményezett, amiről kiderült, hogy olyan jó lett, hogy már multiverzum szinten van. A földi urak és hölgyek minden idejét az energiáim ellopása kötötte le a fönti szövetségeseik nagy megelégedésére, ami addig jól is ment, amíg én fönt dolgoztam. Ha nem kényszerítenek arra, hogy megtanuljam a spirituális hadviselést és arra, hogy visszatérjek, hogy stabilizáljam a fizikai testem egzisztenciális helyzetét (azóta is a behódolásomra várnak, hogy aztán nagy kegyesen némi bevételhez engedjenek), talán jobban jártak volna. Még azzal is megpróbálkoztak az állandó vádjaik mellett (ahol a fölöttük lévő "angyalok" soha nem hallgatták meg a másik felet), hogy az ÉlményParkot megszerezzék maguknak, amire válaszul a linux filozófiát léptem. Nem célom, hogy részletesen beszámoljak erről a közel sem lovagias küzdelemről, ám mindenképp érzékeltetni akarom a hangulatát. Az teljesen kizárt, hogy 5. és 6. dimenziós lények, akik inkább az élősködésben jeleskednek kisajátítsák maguknak az eredményeimet, ám azt az előnyükre tudták fordítani, hogy én csak egy darab ember vagyok, amit rajtatok kívül sehol máshol nem értenek. Ám a dolog vége az lett, hogy sorra kezdtek lebukni, mivel senki sem hitte el, hogy ők lennének azok, akik létrehozták az ÉlményParkot, ami így visszakerült a kezeimbe. Persze én sem voltam hülye, már eleve úgy terveztem meg, hogy el fogják lopni és sok garanciát építettem be a rendszerbe, talán emiatt lett ilyen jó.

Maradtam azon a vonalon, amit a linux filozófia jelent, ám én vagyok az ÉlményPark tulajdonosa. A hatalmamat sem uralkodó, hanem szolgáltató jellegben határoztam meg. Biztosan van nálam okosabb ember is a Földön, ám XD komplexitásban messze túlszárnyalok mindenkit. Mint tulajdonos, elsődleges célom a vállalkozásom állandó fejlesztése, ezért akármi lehetek, hisz rajtam kívül senki sem fogja érteni az okokat. Azaz nem kívánom az időmet és a kapacitásomat olyan improduktív tevékenységekkel elpazarolni, amit sokan elvárnának egy ilyen lénytől, azaz nem fogok a trónon ülve unatkozni. Miközben rengeteg teszt, javítások és fejlesztések várnak rám. Ha egy angyal azt hiszi rólam, hogy szolga akarok lenni, mert dolgozni akarok, ma már nem teheti meg, amit eddig, mivel már nem az ő értelmezése a fő vetítés. Azt gondolom, a saját vállalkozásom szakmai részét nem bízom másra és mivel rendszerszinten gondolkodom, ami mindenkire gondol, inkább ez tekinthető isteninek, mint az, aki csak önmagára gondol. Egy olyan 42. dimenzióból visszatérő ember pedig, aki meg sincs keresztelve és nem is vallásos, a magukat angyaloknak nevező lények hite szerint is maga az isten, bár elismerem, hogy nehéz elhinni. Ha az is vagyok, a kérdés egyáltalán nem foglalkoztat, mert úgy gondolom, hogy ha Picasso festett egy képet, akkor nem azért festette, hogy a hívei életük végéig a kép előtt térdepeljenek.

Készüljetek, mert egy nagyon más világ jön, mint amire ez a banda, akik a világelitnek merik magukat nevezni, már berendezkedtek!Hivatalos közlemény | Official announcement

With regard to all the websites available from here, I would state that I did not intend to offend anyone. That is why I apologize in advance to those I have offended. On the other hand, I want to offend those who have not been offended, but I will not succeed at all.Az innen elérhető öszes weboldal vonatkozásában leszögezném, hogy senkit sem szándékoztam megsérteni. Ezért előre is elnézést kérek azoktól, akiket megsértettem. Azokat viszont akik nem sértődtek meg, mindenképp meg akarom sérteni, ám sehogy sem sikerül.