Kapcsolatom a Szakmával


Eleinte nem volt semmilyen kapcsolatom a Szakmával. Illetve annyi, hogy adat- és bizonyítékgyűjtés okán megfordultam pár ilyen csoportban és láttam őket közelről. Meg távolról is a YouTube-on.

Aztán hirtelen nöttem föléjük. Annyira hirtelen, hogy ezzel egyidőben azt sem tudtam, mi a különbség a nagy arkánum és a kicsi közt. Amúgy ma sem tudom, de már programozói tartot kártyákat készítek a magam által felállított elvek mentén. Azon a kérdéses napon is csak elsétáltam egy indiai jógasátor mellett és este már pránát lélegeztem. Egyszer próbáljátok ki, nagyon jó, mert tömege van a levegőnek.

Az egyik ilyen ezós csoportban láttam egy irányított meditációt és azon filóztam, hogy ezt meg lehet csinálni jobban is. Kezdőként, de érezhetően komoly tudás birtokában mi mással érdemes indítani, mint ilyenekkel, hogy "Különleges Fény Meditáció"? Ekkor készült az a meditáció is, amivel szerencsére sikerült egy életre kiírnom magam a Szakmából. Az volt vele a gond, hogy én mindig arra törekszem, hogy a címben kifejezzem a lehető legtöbbet és ennek a "Seggfej Átkapcsoló Meditáció" lett a neve.

Megértem, hogy ezek után senki sem vett komolyan és neki tudtam ülni egy olyan meditációnak, amit még Tibetben sem mernek az ottani extrém ezósok. Végülis sikerrel teljesítettem ezt a feladatot, ám csak azon az áron, hogy az egész ezotérikus értelmezésrendszert az informatikai nyelvezetre fordítom. Ugyanis egyedül egy ilyen feladatot csak így voltam képes végrehajtani. A Szakma azonban általában idős emberekből áll, akiktől elég távol áll az ilyesmi. Egy hülye lettem, aki kapott is az alkalmon és játszotta is nekik a hülyét, így nyerve újabb értékes éveket magamnak.

Eljutottunk napjainkig, ugyanis 20 évig egy lakásban ültem csak ezzel foglalkozva. Mivel a velem foglalkozók ez idő alatt lényegében kihaltak, mindenki más szemében hirtelen bukkantam fel a semmiből az ÉlményPark dobozos verziójával, amit most nem részleteznék. Hogy továbbra is kívül legyek a Szakmán, de mégse, megalapítottam a Plasztikai Szellemsebészetet, ami egy szellemsebészettől teljesen külön szakma. Ha túl leszünk a napjainkon, folytatom.
Hivatalos közlemény | Official announcement

With regard to all the websites available from here, I would state that I did not intend to offend anyone. That is why I apologize in advance to those I have offended. On the other hand, I want to offend those who have not been offended, but I will not succeed at all.Az innen elérhető öszes weboldal vonatkozásában leszögezném, hogy senkit sem szándékoztam megsérteni. Ezért előre is elnézést kérek azoktól, akiket megsértettem. Azokat viszont akik nem sértődtek meg, mindenképp meg akarom sérteni, ám sehogy sem sikerül.