Lépésről lépésre

Ott kezdünk, hogy egy olyan ember vagy, akit ez a téma érdekel, de annyira nem, hogy elkezdj itt olvasgatni rádöbbenve arra, mennyi mindennek kellene utánanézni, mennyi mindenről kellene lemondani és mennyi idő telne el mennyi munkával, mire elfogadható szintre kerülsz. Ám te a modern kor embere vagy, aki megszokta, hogy ilyenkor valaki előáll egy elképzeléssel, jobb esetben magával a megoldással.

Előttem még soha senki nem emelkedett ilyen magasra az egyéni tudatával és ez meghozta az áttörést. Eddig az a maradi felfogás uralkodott, hogy ezért mindenkinek meg kell dolgoznia, rá kell szánnia a szükséges időt és energiát, ha ilyen szintre szeretne jutni. Nem beszélve arról, hogy akik ezt a Kollektív Tudat felől intézték, nem igazán ismerik és látják át a mi modern világunkat. Így nem is értették a problémát egészen addig, míg tisztességes magánvállalkozóként meg nem jelentem a piacon.

Kiderült, hogy az üzleti szemlélet képes arra, hogy annak gazdája piaci réseket keressen. Ez lefordítva azt jelenti, hogy van valaki, aki érdekeltté vált abban, hogy a problémák fel legyenek derítve és meg legyenek oldva. Ez teljesen idegen volt eddig a korrupt, az állami nagyvállalatok monopolhelyzetéhez hasonló tempójú és szellemiségű angyali világban, ezért hatékony marketingre volt szükség. Talán kicsit agresszívre sikeredett, de piaci igényt nem csak kielégíteni, hanem felkelteni is lehet. Ám az érem másik oldala egy rendkívül tisztességesen megcsinált minőségi szolgáltatás.

Ha én neked egy olyan ajánlatot teszek, amire azonnal felhördül a Szakma, az éremnek a másik oldalán egy hatalmas problémát látunk és arra a megoldást. A Szakma azért nem jut egyről a kettőre, mert bármit tesznek az viszályt szül, engem viszont nem nagyon érdekel a Szakma. Így tudtam dolgozni és haladni. A megoldásom a következő. Ha az a probléma, hogy nagy spirituális hatalom esne az öledbe mindenféle tudás és felkészülés nélkül, mert a Szakma szolgaian követte azokat a dilettáns lényeket, akik ezt elrontották, akkor a megoldás legyen az, hogy essen az öledbe. A megfelelő login- és jogosultsági rendszerrel, oktatóprogramokkal és támogató rendszerekkel. Neked elég annyit látni, hogy ez már a modern kor az ezotériában is.

Amiket ezeken a weboldalakon látsz, mind erről szólnak. Ha mégis utána akarsz ennek járni, többet akarsz megtudni, ez legyen lehetséges. De ha nem, akkor pont te vagy az a piaci szegmens, aki értékeli a dolgok mögötti fejlett admin rendszert. Ugyanis ehhez tényleg nagyon fejlett háttérműködésre vagy szükség. A Kollektív Tudat, amíg meg nem érti a szolgáltatást, riválisként tekint az Egyéni Tudatra, ezért könnyen lehet, hogy többen sátáninak fogják látni és ez nem túl jó reklám egy ilyen induló vállalkozásnak egy olyan felemelkedett közegben, ahol egyben ez is az első vállalkozás. Az imidzsváltás jegyében ezért elindult egy cukiságkampány azok szájából, akik dícsérik és ajánlják. Tényleg igaz, de erről jobb szeretem, ha ügyfeleink maguk bizonyosodnak meg.

Logikus, ha neked gyorsan kell hamarosan egy ilyen szolgáltatás, az nem megy hirtelen a hagyományos módon, ám akkor már igen, ha valaki ezzel időben el is kezd foglalkozni. Ám ebben az angyali nagyvállalatban nehéz meglátni a rugalmasan együttműködő partnert, ezért saját, önálló spirituális platformra volt szükség, amit demokrataként a linux filozófiájával alkottam meg precíz álmodással. Lényeg az, a te szemedben szakemberek foglalkoznak vele a komfortzónádon kívül. A linux ingyenes, ezért te is így jutsz hozzá, ahogy mondjuk holnap reggel kinyitod a szemeidet és körbenézve pont ugyanazt a világot látod a 3D frissítés után is, ahogy előtte. Az angyali szintekkel is így állapodtam meg. Minden, amire tényleg szükséged van, elérhető és hozzáférhető az ÉlményPark ingyenes alapverziójában.

Ha azt mondanám, hogy most lépésről lépésre elmagyarázom, mit kell tenned a szolgáltatás használatához, magam ismerném el, hogy a szolgáltatás nem korszerű. Pont ez a lényege, hogy nem kell tudod semmit hozzá, ha nem akarsz.Hivatalos közlemény | Official announcement

With regard to all the websites available from here, I would state that I did not intend to offend anyone. That is why I apologize in advance to those I have offended. On the other hand, I want to offend those who have not been offended, but I will not succeed at all.Az innen elérhető öszes weboldal vonatkozásában leszögezném, hogy senkit sem szándékoztam megsérteni. Ezért előre is elnézést kérek azoktól, akiket megsértettem. Azokat viszont akik nem sértődtek meg, mindenképp meg akarom sérteni, ám sehogy sem sikerül.